Mevcut: Stokta var

36 Paket-Akustik Paneller Köpük Mühendisliği Sünger Takozlar Ses Yalıtım Panelleri 1 İnç X 12 İnç X 12 İnç

(0 Müşteri Yorumları)

₺590.06 - ₺830.96

Sku: w147082

Kategori: Dış Parçalar

Etiketler:

Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin

Her kama sıkıştırılmamış ve en iyi durumda gelir!Fotoğraftaki Takozlar tam olarak elde ettiğiniz şey olacak. 6 Çift 1 inç Akustik Panel - Sıkıştırılmamış ve Mükemmel Durumda.

Stüdyonuzdaki veya ofisinizdeki duvarları lekelemek için harika - Kayıt stüdyolarında, kontrol odalarında, Ofislerde, ev stüdyolarında, ev eğlence tiyatrolarında, Ev Ofislerinde kullanım için .12 fit karelik bir alanı kaplar, her Panel 1 fit kare x 1 inç kalınlığındadır

Stüdyolar, Kayıt Stüdyoları, Vokal Kabinleri, Kontrol Odaları, Ofisler, Ev Stüdyoları, Ev Eğlence Tiyatroları, Oyun Odaları ve Ev Ofisleri gibi yankıları azaltmak için mükemmeldir.istenmeyen yankı ve yankıyı etkili bir şekilde kontrol ederek daha keyifli ses.

Profesyonel akustik kontrol için-Daha küçük ve orta büyüklükteki odalarda dalgaları, yankıları ve çarpıntı yankılarını azaltın.

Bu ürün, her karo için 1 fit karelik bir alanı kaplayan 1 fit yüksekliğinde ve uzunluğunda 1 inç kalınlığında 12 panel halinde gelir.Bu köpüğün 1 inçteki derinliği, geniş alanlarda daha iyi ses yalıtımı sağlar.Geniş bir alanda ince köpüğün ses yankısını bozma ve susturma şansı daha azdır.Düzgün kama tasarımı, çarpıntı yankısını hafifletirken havadaki gürültüyü yakalamaya yardımcı olur ve geriye doğru tokat atar.Bu köpük, üretim stüdyolarını, uygulama odalarını veya ev eğlence merkezlerini yerinde işlemek için mükemmeldir.Ayrıca, bu köpük daha küçük ajitasyon yankısına yardımcı olur complications.It ses dalgalarını ve çarpıntıyı etkili bir şekilde ortadan kaldırmak için test edilmiştir.Kendi köpüğünüzü satın almak, profesyonel bir akustik uzmanı işe almadan bölgenizi ayarlamanın en iyi yoludur.Bu Köpük zamanla bozulmayacak veya parçalanmayacaktır.Gerekli olan tek şey uzun süre toz almaktır.Bu ürün, mutlak ses yalıtımı gerekmediğinde, ancak orta düzeyde yalıtımı istendiğinde en iyisidir.ÜRÜN 6 KARO OLARAK SEVK EDİLİR, HER KARO 2 TAKOZDUR.

Kullanım: Duvarlarda, tavanlarda, kapılarda, pencerelerde vb.Kullanım için mükemmeldir.Sesi engellemeye ve odanın içindeki yankıları önlemeye yardımcı olacak herhangi bir yer.

Renk: Siyah

Malzeme: köpük

Boyutu30 * 30 * 2.5 cm(1 inç x 11.8 inç x 11.8 inç)

Paket içeriği:

36'lı Paket - Akustik Paneller Stüdyo Köpük Takozlar

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak

Puanınızı verin

Ücretsiz kargo
Tüm siparişler herhangi bir ülke
Hızlı ödeme
100% Güvenli ödeme
Hediye çeki
Indiriminizi kolayca alın
24/7 Destek
Hızlı Destek