Mevcut: Stokta var

Boyun Soğutucu, USB Güç Kaynağı Tipi, Klima Taşınabilir Soğutucu Boyun Soğutma Fanı Açık doğum günü hediyesi Hediye

(0 Müşteri Yorumları)

₺637.86 - ₺828.28

Sku: w1067

Kategori: Ev Aletleri

Etiketler:

Özellikler

  • Marka Adı: Cikuso'nun
  • Güç (W): 5w
  • Zamanlama Fonksiyonu: Zamanlama Yok
  • Uzaktan Kumanda Fonksiyonu: No
  • Gerilim (V): 5V
  • Kaynak: Anakara Çin

[son model] 2022 geliştirilmiş boyun soğutma soğutucusu pro artık ilk kez kullanıma sunuldu!İlk üç soğutma plakası, performansı ve işlevleri tamamen iyileştirildi ve geliştirildi.Soğuk alüminyum ısıyı emer, alüminyum bloklar ısıyı dağıtır ve fiziksel soğutma soğur, bu nedenle sıcak bir günün serinliğinin tadını çıkarmak için bir öğedir.

[Soğutma plakası tasarımı, maksimum -16 ° C] Sıcaklık farkı oluşturmak ve ısı enerjisini değiştirmek için yarı iletken soğutma teknolojisini benimser.Üç alüminyum soğutma plakası, soğukluğu 2 saniye içinde cilde anında iletir ve sıcaklık dış sıcaklıktan -16 ° C'ye kadar düşer.Boynuna asarsan, hemen hissedebilirsin coolness.It boynundan üşüyor.

[Ayarlanabilir boyun boyutu] Boyun boyutu ve açısı ayarlanabilir ve kadınlardan büyük erkeklere kadar genişliğe uygun bir özelliktir.Minimum boyun boyutu yaklaşık 350 mm'dir ve maksimum yaklaşık 450 mm'dir. Seçtiğiniz boyutu serbestçe ayarlayabilirsiniz.

Bu ürün güç kaynağına bağlanmayı gerektirir.Dikkat Lütfen cihazın iki tarafındaki rüzgar deliklerini kapatmayın, bu da soğutma işlevini etkileyecektir.

[Geniş kullanım yelpazesi] Yaz festivalleri, açık havada, spor izlemek, yürümek, dağa tırmanmak, geziler, festivaller, işe gidip gelmek, okul vb.

Malzeme: Plastik + Alüminyum

renk: siyah

Paket içeriği:

1 x Boyun Buzdolabı

1 x Güç Kablosu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak

Puanınızı verin

Ücretsiz kargo
Tüm siparişler herhangi bir ülke
Hızlı ödeme
100% Güvenli ödeme
Hediye çeki
Indiriminizi kolayca alın
24/7 Destek
Hızlı Destek