Mevcut: Stokta var

2000 Lümen Ultra Parlak Projektör El Feneri, Yüksek Lümen Şarj Edilebilir El Feneri Açık Arama, Kamp

(0 Müşteri Yorumları)

₺154.71 - ₺209.04

Sku: w117649

Kategori: Taşınabilir aydınlatma

Etiketler:

Özellikler

  • Sertifikalandırma: CCC
  • Kaynak: Anakara Çin

[En Pratik Çok Fonksiyonlu Spot ışığı]: Spot ışığımız sırasıyla 4 mod ile ana ışık ve yan ışıklara ayrılmıştır.Ana ışık, yaklaşık 10 saat boyunca yüksek modda 2600ft / 800 metre ışınlayabilir.yüksek veya düşük modlarda çalışma lambası olarak kullanılabilen yanıp sönen modlar acil durum lambası olarak kullanılabilir (SOS işlevi).

[Büyük Pil Kapasitesi ve USB Çıkış Fonksiyonu]: Sizin için uzun süre aydınlatmayı garanti etmek için dayanıklı, şarj edilebilir 5v 18650 lityum iyon pil, 1200mah'a kadar ultra yüksek pil kapasitesi.Ve sizin için acil durum gücü sağlamak için güç bankası olarak kullanılabilen USB çıkış fonksiyonu ile smartphone.In tam şarj durumunda, kullanım moduna bağlı olarak zaman zaman 8-15 saat aydınlatma sağlanabilir.

[Yüksek Güçlü Ampul ve Profesyonel Malzeme]: El fenerleri, en fazla 2000 lümen parlaklığa ulaşabilen yüksek güçlü bir ampulü benimser ve herhangi bir karanlığı aydınlatabilir place.It yüksek mukavemetli mühendislik ABS plastik ve Alüminyum alaşım yapılır, tamamen kapalı yapısı, patlamaya dayanıklı, toz- geçirmez, darbeye dayanıklı, IPX4 su geçirmez, yağmur geçirmez ve sıçramaya dayanıklı. (Ama suya koymayın)

[Doğrudan şarj] USB kablosunu (dahil) ve 5V DC şarj adaptörünü (dahil değildir) destekler.5v'den yüksek voltajlı adaptörlerle uyumlu değildir.Tamamen şarj olduktan sonra gücü otomatik olarak kapatır.Fener tipi el feneri, yerleşik bir koruma devre kartına sahiptir.

[Kullanımı Kolay ve Çeşitli Ortamlar için uygundur]: Bu spot ışığının kullanımı gerçekten kolaydır ve çok fazla işlem gerektirmez.Profesyonelce tasarlanmış sap, uzun süre kullanım elin hissetmesine izin vermez tired.It deniz spot ışığı, araba, tekne, acil ev ışığı, çalışma ışığı, kamp ışığı, yat, avcılık, balıkçılık, kamp, hayatta kalma, arama, çiftlik ve acil durum ışığı olarak kullanılabilir.

Malzeme: ABS

renk: gösterildiği gibi

Paket içeriği:

1 x el feneri

1 x USB kablosu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak

Puanınızı verin

Ücretsiz kargo
Tüm siparişler herhangi bir ülke
Hızlı ödeme
100% Güvenli ödeme
Hediye çeki
Indiriminizi kolayca alın
24/7 Destek
Hızlı Destek