Mevcut: Stokta var

Sualtı Metal Dedektörü Su Geçirmez Profesyonel Yüksek Hassasiyetli Darbe Tarama Dalış Bobin Pinpointer Q20 Dalış Altın Dedektörü

(3 Müşteri Yorumları)

₺805.24 - ₺1 713.18

Sku: w128561

Kategori: Ölçüm ve Analiz Cihazları

Etiketler: dedektör

Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tip: tüplü Metal Dedektörü
  • Ana amaç: El Tipi Metal Dedektörü
  • Marka Adı: shrxy'nın sohbeti
  • Model Numarası: DALIŞ Q20
  • Güç tipi: Pille çalışan
  • Alarm: Aynı anda ses ve titreşim
  • Kendin Yap Malzemeleri: ELEKTRİK
  • Su geçirmezlik performansı: Suya dayanıklı Tasarım
  • LCD Ekran ile Veya Değil: No
  • Kalıp: DALIŞ Q20
  • Modeller: İşaretçi Saptama

Sualtı Metal Dedektörü Su Geçirmez Profesyonel Yüksek Hassasiyetli Darbe Tarama Dalış Bobini Pinpointer Q20 Dalış Altın Dedektörü pil isteğe bağlı

SHRXY dalış Q20

Sınırları aşan ve sualtı macerasını yeniden tanımlayanlar için tasarlanan SHRXY DİVE Pro, şimdiye kadar yaptığımız en çok yönlü ve taşınabilir sualtı metal dedektörüdür.Katlanabilir bobin Armatürü, Ölçeklenebilir tutamak ve güçlü darbe indüksiyon sistemi ile DİVE PRO, plaj veya plaj için mükemmel bir dedektördür. underwater.It SHRXY dalış dedektörünün yükseltilmiş versiyonudur.Büyük boyutlu 10 x 4 inç bobin, cihazın su altında ve karada en iyi şekilde çalışmasını sağlar. ============================================================================ EN YENİ sürüm SHRXY dalış dedektörü

Piyasadaki diğer işaretçilere benzemez.SHRXY dalış dedektörü muhafazasının içindeki devreyi kullanma.mükemmel orantılı tepki, seçilebilir bip sesi ve/veya vibratör, Daha sağlam LED ışık, kordon halkaları, daha uzun süre pil çalışması ve su geçirmez bir gövdeye sahiptir, SHRXY Dalış dedektörünü piyasadaki en mükemmel işaretçi yapar.

modu SHRXY dalış PRO Q20

Derinlik: önerilen 15M

Çalışma Yöntemi: Darbe İndüksiyonu

Çalışma Frekansı: 95 kHz

Ayarlama: Otomatik veya manuel (yeniden ayarlama)

Göstergeler: Ses / Titreşim / LED

Sıcaklık aralığı 5° ila 158°F (-15° ila + 70°C)

Hedef göstergesi: Bip sesi, titreşim (seçilebilir)

Hedef yanıt: Statik

Bobin: 10 "x 4" / 25.4x10. 3 cm

Ağırlık: 300g / 10.5 oz (pil yok)

Boyut: Katlandıktan sonra: L:25.5cm, M:10.3cm, Y: 6 cm

Açılmamış: L:46.5cm,

Piller: 9 V, 800ma

Pil lire: 20 saat tipik

Garanti: 1 yıl

Teleskopik bir direğe ihtiyacınız varsa:

1 x Dalış Q20 Metal Dedektörü (Uzatma direği dahil değildir, lütfen yukarıdaki kutup fotoğrafına tıklayın) 1 x Kullanım Kılavuzu

1 x örgü çanta

1 x SET vida aksesuarları

1 x Anti-kayıp bilezik (şemsiye halat)

1x9 v 800ma Pil (isteğe bağlı)

bataryaya veya yalnızca bataryaya ihtiyacınız yoksa, lütfen farklı sku'yu seçin.

NOT: 1. Metal dedektörleri çoğu metali algılayabilir, ancak hepsini algılayamaz!Bu, metalin direnci ve elektromanyetik özellikleri ile metalin yüzey alanı ile ilgilidir.Örneğin, K altın ve saf 304 çelik tespit edilemez.Bu fiziksel bir özelliktir ve metal dedektörlerinin kullanımını etkilemez.Bazı K altın zincirleri tespit edilemez.ilgili bilgi sorgulanabilir ve bu bir ürün kullanım sorunu değildir. 2.Deniz suyunda kullandıktan sonra tatlı suda bekletin veya durulayın ve kurulayın.Bobin reçine ile doldurulur, tamamen kapatılır ve koruyucu bir kapak takılır, boşlukta az miktarda su olacaktır, sadece kurutun ve kullanımı etkilemez.Bu konudaki tartışmaları reddediyoruz.

3 .daha fazla tırmanmayı yapmak için, performans büyük ölçüde geliştirildi, Pil bölmesinde, alıcının ürünü sökmesini önlemek için bir kağıt şerit contası ekliyoruz,çalışamıyoruz, Anlaşmazlıkları önleyemiyoruz.Lütfen açmaya çalışmayın,eğer açarsanız,satış sonrası sorun.Alıcı tarafından sorumlu!!!

Tespit etmeden önce lütfen dikkatlice okuyunuz • uzun süre çalışmak için en iyi su derinliği 15 metredir.

Özel olmayan profesyonel ekipman, su derinliği ile anlaşmazlığı reddediyoruz

* SHRXY DİVE Pro'yu açmadan önce, bobin girişimini önlemek için tutamak ve bobin arasındaki açının 90 dereceden büyük olduğundan emin olun.Bobin katlandığında lütfen cihazı açmayın

* Lütfen bobin kablosunu çekmeyin.Kablonun bağlı olduğu cihazın kasası reçine ile doldurulur, lütfen su sızıntısı konusunda endişelenmeyin.Kablo bağlantı milini bloke ettiğinde, lütfen orijinal konumuna ayarlayın.

* Ankraj halkasını takın ve özellikle su altında tespit ederken dedektörü kaybetmemek için kordonu takın.

* Akü kapağı dişinin ve O halkalarının toz, çamur, tortu vb. İçermediğinden emin olun.Her zaman tutmayı unutma

uç kapağı dişi ve O-halkaları, sıkı bir sızdırmazlık sağlamak için silikon gres ile yağlanır.

* Su altında arama yapmadan veya dedektörü temizlemeden önce, pil kapağının sıkıca sabitlendiğinden emin olun, böylece su giremez.

* Dedektörünüzü her defasında temiz suda yıkayın dive.Do herhangi bir kimyasal temizleyici ve çözücü kullanmayın

temizlik ve/veya başka herhangi bir amaç için.Depolamadan veya şarj etmeden önce dedektörü iyice kurulayın veya havalandırın.

• Uzun süre saklarken, lütfen cihazın içindeki pili çıkarın.

* Dedektörü uzun süre aşırı düşük veya yüksek sıcaklıkta saklamayın. (Depolama Sıcaklığı: -20 ila 60 °C)

    Müşteri

    2023-09-13

    Deniz kenarında kullanım için çok uygundur ve katlanır tasarım taşımak için daha uygundur. Bu tatilde deniz kenarında mücevher ve madeni paralar buldum ve çocuklar oynarken harika zaman geçirdiler.

    Müşteri

    2023-08-19

    Suda denemedim ama titreşim bir kez çalıştı ve başarısız oldu.

    Müşteri

    2023-07-12

    Parası için normlar katlanır ve sahilde bir çantaya konur. Pin more'dan farklı olarak derinlik katan çok sayıda bozuk para bulur .. Çukur kazmalısın. 10 cm'ye kadar. Hava ile ovma başına 14 cm Lenin pimi. gösterilen 7 cm çubuğa vidalanabilir ve suda yürüyebilir, hatta çubukta yüzebilir ve titreşebilir:) - bu zayıf bir kapak ipliğidir. Çatırdıyor. Kapak üzerine basıldığında chrectite sabitlenecektir. Ama hala çalışıyor. 4 metreye kadar daldı. Suda. Dışarı çıkmamak için bir saat boyunca bir boru ile .. Makaranın neredeyse tamamını alır. Bir burnu tam olarak sürmeyi sıkıcı bulduğunuzda:) dikey olarak 2 cm hedefi gördüğü için zaten delikte ..

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak

Puanınızı verin

Ücretsiz kargo
Tüm siparişler herhangi bir ülke
Hızlı ödeme
100% Güvenli ödeme
Hediye çeki
Indiriminizi kolayca alın
24/7 Destek
Hızlı Destek