Mevcut: Stokta var

LED Şarj Edilebilir El Feneri kaymaz ve 90000 Lümen Yüksek Güç Açık Yürüyüş Balıkçılık Kamp için

(0 Müşteri Yorumları)

₺851.50

Sku: w141362

Kategori: Taşınabilir aydınlatma

Etiketler:

Özellikler

  • Sertifikalandırma: CCC
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: Rüya ışığı

SCIE999 LED Şarj Edilebilir El Feneri Cep Telefonu Şarj ve Dayanıklı olarak Pratik Kamp El Feneri SCIE999

Ürün Özellikleri:

Özellikler:

90000 Lümen Yüksek Güç: 90000 lümene kadar maksimum çıkış için Dahili XHP90 sağ LED'li el feneri Yüksek lümen, 8000K Güneş ışığı, yaklaşık iki futbol sahasının uzunluğu boyunca parlak bir ışığı aydınlatır ve yaklaşık 2000ft'ye ulaşır.

Şarj edilebilir el feneri: Uzun ömürlü ve şarj edilebilir el feneri yüksek lümen, bu LED şarj edilebilir el feneri 12 saate kadar çalışabilir.USB giriş portu, flaş ışığını hızlı bir şekilde şarj etmenizi sağlar ve USB çıkış portu, bu led el fenerinin telefonunuzu, kameranızı vb.Şarj etmek için acil durum taşınabilir güç kaynağı olarak çalışmasına yardımcı olur.

7 Mod ve Ayarlanabilir Odak :Yükseltme P90 yüksek lümen LED El feneri, 7 modlu en parlak el feneri: Yüksek/Orta/Sos/Yüksek COB/Orta COB/Kırmızı COB / kırmızı el feneri COB (COB modlarını açmak için düğmeye hızlıca çift tıklayın), zumlanabilir işlevle birleştirin bu LED el fenerini daha profesyonel hale getirin, uzun menzilli spot ışığı ve geniş alan aydınlatması için projektör ışığı.Bu flaş ışığı acil durum, kamp, denetimler, polis el fenerleri ve günlük kullanım için mükemmeldir.

Dayanıklı, Su geçirmez, Pratik: Havacılık sınıfı alüminyum alaşımdan yapılmış bu ağır hizmet tipi el feneri, Kaymaz ve Dayanıklı, çeşitli aşırı havalarda rahat kullanım için IPX5 su geçirmez.bir anahtar kapatma İşlevi, el fenerini herhangi bir modda doğrudan kapatmak için düğmeye 2 saniye uzun süre basmak anlamına gelir.ve bu şarj edilebilir el feneri, kalan gücü bir bakışta görmenize yardımcı olan güç göstergesi ışığına sahiptir.el fenerini zamanında şarj etmenizi hatırlatır, kamp feneri veya EDC El feneri kadar pratiktir.

Satış sonrası Servis: Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen hemen bizimle iletişime geçin, en kısa sürede çözmenize yardımcı olacağız.

Belirleme:

Malzeme: alaşım

Boyutu:3.2 * 26.3 * 6 cm

Şarj: USB

Paket içeriği:

1 * el feneri

1 * usb kablosu

1, Nakliye hakkında: Ürünü sipariş ettikten sonra, satın alma işleminizi 3-4 gün içinde göndeririz.Özel gereksinimleriniz varsa, lütfen bize bir mesaj bırakın veya doğrudan bizimle iletişime geçin. 2, İade hakkında: Mallar nakliye sırasında hasar görürse, 7 gün içinde iade edebilirsiniz.Geri ödeme için başvururken, alıcı satıcıdan onay almalıdır. 3, Toptan ve Dropshipping hakkında: Toptan için, biz sadece gelmesi 3-8 gün sürer indirim veya ücretsiz ekspres kargo sunacak.Damla nakliye için, malları doğrudan müşterilerinize gönderebiliriz ve isterseniz bizimle ilgili bilgi bırakmayız. 4, Parselimi nasıl takip edebilirim?: Takip numaranızı kullanarak parselinizi aşağıdaki web sitesinde takip edebilirsiniz: www.17track.net/en (Açmak için tarayıcıya kopyalandı) 5,Siparişler hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen sakin olun ve önce bizimle iletişime geçin, size tatmin edici cevabı vereceğiz.Çünkü desteğiniz bizim itici gücümüzdür.

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak

Puanınızı verin

Ücretsiz kargo
Tüm siparişler herhangi bir ülke
Hızlı ödeme
100% Güvenli ödeme
Hediye çeki
Indiriminizi kolayca alın
24/7 Destek
Hızlı Destek