Mevcut: Stokta var

Araç ön camı SunshadeMediterranean Sevimli Taş Yapımı Köy Ağaçları Çiçekleri Çiçek Dağ ve Deniz Ön Pencere Güneş 30x55

(0 Müşteri Yorumları)

₺847.09 - ₺1 176.48

Sku: w1566

Kategori: Dış Aksesuarlar

Etiketler:

Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin

ÖNLEMLER: 51x27.5 inç (130x70 cm),55x29. 9 inç(140x76 cm).Otomobil, araç, sedan, kamyon, suv'ların çoğuna mükemmel uyum sağlar.Lütfen satın almadan önce aracınızın ön cam boyutunu ölçün.

MALZEME: Ön cam güneş gölgesi %2400 polyester kullanır ve kalınlaştırıcı tabaka kabarcıklı yansıtıcı alüminyum folyo, soğutma etkisinin daha önemli olmasını sağlar.Isıya dayanıklı, hafif ve taşınabilir.

GÜNEŞTEN korunma ve Harika Dekor: Güneş UV ışınlarının döşemenize zarar vermesini engellerken iç koruma için mükemmeldir.Otomobil gösterge masasını, direksiyon simidini ve sandalyeleri ve diğer otomotiv iç aksesuarlarını koruyun.Dekoratif güneşlik, araca renk ve kişiliğinizi katar.Sevgilileriniz, arkadaşlarınız için doğum günü, günlük veya tatil hediyesi olarak mükemmel araba aksesuarları.

Kurulumu kolay: Ön cama hızlı bir şekilde takılan 995 vantuz ile birlikte gelir.Güneşlik, kurulumu ve kaldırılması hızlı ve kolaydır.Tekrar kullanılabilir.

KOLAY taşıma ve bakım: Katlanır Tasarım.Katlanabilir akordeon tasarımı, güneşliği kolayca desteklemenizi ve katlanabilir bir şekilde saklamanızı sağlar.Elde yıkama, çamaşır suyu yok.

Sıcak Havalardan Mükemmel Güneş Koruması!

Benzersiz tasarım Ön Cam Güneş Şemsiyeleri, Sıcak güneşi ve Yaz sıcağını etkili bir şekilde engeller!Normal boyutlu bir ön cama sahip çoğu normal otomobil, Sedan, Orta Boy SUV ve Kamyona mükemmel uyum sağlar.Isıya dayanıklı.Aracınızın içini serin ve konforlu tutmak için tasarlanmıştır.Ailenizi Arabada Yanmaya veya Aşırı Isınmaya Karşı koruyun.

İki boyut:

51x27. 5 inç (130x70 cm), 55x29. 9 inç(140x76 cm)

Alüminyum Film Yansıtıcı yalıtım.Aracın iç sıcaklığını düşürür.Zararlı UV ışınlarını Engeller.Sıcak ve Güneşli Havalarda Aracın içini serin Tutar.Aracınızın dahili ve Diğer Elektronik Cihazlarının Ömrünü Uzatır.Yakıt Tüketimini Azaltın, Klimadan Tasarruf Edin.

Kolay saklama:

Esnek tokalarla donatılmış ve sadece az yer kaplayan güneşliği katlamak için kullanın.

Paket Şunlardır:

1 X Ön Cam Güneşlik;

4 X Vantuz (İki Yedek Vantuz )

not:

1.El kesme ve dikiş nedeniyle lütfen 1~2 cm sapmaya izin verin.

2.Uyduğundan emin olmak için lütfen ön camınızın boyutunu kontrol edin.

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak

Puanınızı verin

Ücretsiz kargo
Tüm siparişler herhangi bir ülke
Hızlı ödeme
100% Güvenli ödeme
Hediye çeki
Indiriminizi kolayca alın
24/7 Destek
Hızlı Destek