Mevcut: Stokta var

Taşlama Tekerlek parlatma seti 11 Adet Parlatma pedi parlatma tekerleği Kitleri Tekerlek Disk Aşındırıcı açılı taşlama Tekerlek Aracı Metal

(0 Müşteri Yorumları)

₺155.67 - ₺222.47

Sku: w169123

Kategori: Araçlar

Etiketler:

Özellikler

  • Model Numarası: Taşlama Tekerleği Parlatma Seti
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Kendin Yap Malzemeleri: Ağaç işleme

Tanım:

Parlatma taşlama tekerleğimiz, reçine elastomer ile birleştirilmiş ve organik olarak bal peteği yumuşak bir aşındırıcı alet oluşturmak için yüksek mukavemetli aşınmaya dayanıklı altın çeliğe dayanmaktadır.

Taşlama Tekerleği Parlatma Seti nesnenin yüzeyine zarar vermez, taşlama kuvveti homojendir, işleme etkisi homojendir, aşınmaya dayanıklıdır, güçlü su geçirmezlik, güçlü plastisite ve iyi yumuşaklıktır.

Belirleme:

Adı: Taşlama parlatma seti

Malzeme: altın çelik

Boyutlar: yaklaşık çap 50mm/ 2in, yükseklik 14.5 mm / 0.57 in

Ağırlık: yaklaşık 255g

Ambalaj listesi:

Braket*1

Taşlama diski * 10

Not:

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.Teşekkürler!

2. Manuel ölçüm nedeniyle, 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Yüksek Kaliteli Malzemeler】 Parlatma taşlama tekerleğimiz, reçine elastomer ile birleştirilmiş ve organik olarak bal peteği yumuşak bir aşındırıcı alet oluşturmak için yüksek mukavemetli aşınmaya dayanıklı altın çeliğe dayanmaktadır.

2.【Düzgün Taşlama】Taşlama Tekerleği Parlatma Seti nesnenin yüzeyine zarar vermez, taşlama kuvveti homojendir, işleme etkisi homojendir, aşınmaya dayanıklıdır, güçlü su geçirmezlik, güçlü plastisite ve iyi yumuşaklıktır.

3.【Kesme Hızını Artırın】 Soyma tekerleğinin fiberglas desteği ile daha iyi bir kesme hızı ve tutarlı, uzun ömürlü bir taşlama işlemi mümkün kılınır, bu da kullanım ömrünü uzatır ve ek stabilite sağlar.

4.【Çok Yönlü Kullanımlar】 Matkap için parlatma tekerleği, metal, cam elyafı ve ahşap yüzeylerden pas, boya, oksidasyon, kaynak hatları, vernik ve daha fazlası dahil olmak üzere kirleticileri temizlemek için zımparalarda kullanılır.

5.【Sıcak Dikkat】 Sunduğumuz parlatma diskleriyle yalnızca 2 inç açılı taşlama makineleri uyumludur.Satın almadan önce çardak boyutunun ve dış çapının açılı taşlama makinenize uyduğundan emin olun.

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak

Puanınızı verin

Ücretsiz kargo
Tüm siparişler herhangi bir ülke
Hızlı ödeme
100% Güvenli ödeme
Hediye çeki
Indiriminizi kolayca alın
24/7 Destek
Hızlı Destek