Mevcut: Stokta var

Araba Bagaj Kapağı Sivrisinek Net Manyetik Otomatik Arka Cam Net Ekran Havalandırma Güneşlik Anti Sinek Ve Sivrisinekler SUV MPV İçin

(0 Müşteri Yorumları)

₺453.97 - ₺908.13

Sku: w3193

Kategori: Dış Aksesuarlar

Etiketler:

Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin

Tanım:

Yol sürüş turları, kamp veya açık hava balıkçılığı gezileri yapmayı planlıyorsanız, araba bagaj kapağı sivrisinek ağımız SUV veya suv'unuz için çok gerekli bir aksesuardır. van.It havalandırma, güneşlik, sinek önleyici ve sivrisinek önleyici gibi işlevlere sahiptir.

Özellikler:

Adı: Araba Bagaj kapağı sivrisinek ağı

Malzeme: Yüksek Yoğunluklu Naylon Örgü

Uygulanabilir Araçlar: SUV, MPV, Van

Ürün rengi: siyah

Özellikler:

Havalandırma, Güneşlik, Anti-sinek ve Anti-sivrisinekler

Kurulumu kolay

Dayanıklı

İki yönlü Fermuar Kapatma

4 Boyutları Mevcut-S boyutu için standı aralığı 39-45 inç; M boyutu için standı aralığı 45-47 inç; L boyutu için standı aralığı 47-49 inç; XL boyutu için 49-53 inç inç pitch braketi.

Paket Listesi:

Araba Bagaj Kapağı Sivrisinek Ağı * 1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Kurulumu Kolay - Bu araba bagaj kapağı net ekranının kurulumu çok kolaydır install.It çok fazla zamanınızı almayacak.Sadece talimatları izleyin ve yüklemeyi bitireceksiniz.

2.Gerekli Aksesuar-Havalandırma, güneşlik, sinek önleyici ve sivrisinek önleyici etkileri olduğu için yaz yol sürüş turları, kamp veya açık hava balık tutma gezileri için çok gerekli bir aksesuar.Kaçırılmayacak.

3.Kullanım Yılları-1mm ultra ince delikli yırtılmaya karşı dayanıklı naylon ağdan yapılmış, sivrisinek ağımız çok dayanıklıdır ve long-lasting.It sivrisinekleri ve sinekleri tamamen püskürtebilir.

4.İki yönlü Fermuar Kapatma-Arabanın içini sivrisineklerden koruyun bites.An yaz aylarında açık hava kampı, balık tutma ve kendi kendine sürüş turları için ideal ürün.

5.4 Boyut - Bu ağın 4 boyutu vardır.S boyutu için standı aralığı 39-45 inç; M boyutu için standı aralığı 45-47 inç; L boyutu için standı aralığı 47-49 inç; XL boyutu için 49-53 inç inç pitch braketi.

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak

Puanınızı verin

Ücretsiz kargo
Tüm siparişler herhangi bir ülke
Hızlı ödeme
100% Güvenli ödeme
Hediye çeki
Indiriminizi kolayca alın
24/7 Destek
Hızlı Destek