Mevcut: Stokta var

8 Katlı Dikey Ayakkabı Rafı / ayakkabı organizatörü / Rustik Ahşap Ayakkabı Depolama Standı / ayakkabı rafı / Serbest Duran Ayakkabı Rafı / El Yapımı

(0 Müşteri Yorumları)

₺6 199.11 - ₺11 921.22

Sku: w488165

Kategori: Oturma Odası Mobilyaları

Etiketler:

Özellikler

  • Marka Adı: OEİNG
  • Özel Kullanım: Ayakkabı Rafı
  • Genel Kullanım: Ev Mobilyaları
  • Tip: Oturma Odası Mobilyaları
  • Kaynak: Anakara Çin

ürün bilgisi:

【8 katmanlı dikey ayakkabı rafı】8 katmanlı açık ayakkabı saklama alanı, ayakkabılarınız için kolay erişim ve görünürlük sağlar, odanızı çok fazla yer kaplamadan temiz ve düzenli tutar.Katman başına bir çift ayakkabı koyun ve günlük ihtiyaçlarda farklı ayakkabı türlerini sınıflandırmaya yardımcı olun.

【YERDEN TASARRUF sağlayan ayakkabı ORGANİZATÖRÜ】 Çok fazla yer kaplamadan, 10,2"D x 11" G x 48,3" Y (28 x 26 x 123 cm) boyutları, bu ayakkabı organizatörünü dolap, giriş, yatakhane, yatak odası, koridor gibi dar veya küçük alanlar için ideal bir depolama çözümü haline getirir, vb.

【ÇOK fonksiyonlu depolama rafı】 Ayakkabı, bot, yüksek topuklu ayakkabı ve spor ayakkabı için depolama alanı sağlamak için ayakkabı rafı olarak işlev görür.CD'ler, kitaplar, fotoğraf albümleri, bitkiler, havlular, küçük ev aletleri ve daha fazlası gibi günlük eşyaları saklamak için bir depolama rafı veya vitrin rafı kadar iyi performans gösterir.

【SAĞLAM ahşap ayakkabı rafı】 E1 sınıfı MDF levha ve masif kayın ağacından yapılmış bu ayakkabı rafı, ayakkabıları ve daha ağır eşyaları tutmak için çok daha dayanıklı ve daha sağlamdır.Sert metal ayakkabı raflarından ve kırılgan plastik ayakkabı raflarından farklı olarak, bu, evinizin herhangi bir köşesine uyacak kadar dekoratif olacak şekilde ahşap vurgulu bir görünümle özel olarak tasarlanmıştır.

【Değişen ayakkabı yüksekliğine uygun】 Alttaki iki katman 7,9 " yüksekliğindedir, yüksek topuklu ayakkabılar için mükemmeldir.Bir tahtayı çıkardığınızda, uzun botlarınız için 15,7" boşluk elde edersiniz.Üst 5 katman 5.9 " yüksekliğindedir, bu da düz ayakkabı, terlik, spor ayakkabı vb.Tutmayı kolaylaştırır.

【Aletsiz Montaj】 Sadece ahşap çubukları talimatlara göre bükün, 3 dakika içinde bitirebilirsiniz.

Öğelerimiz hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen mesajla bizimle iletişime geçin, sorunu çözmenize yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Kesin bir karar vermenin çok zor olduğunu biliyorum, özellikle de yeni başladıysanız browsing.So bu listenin en üstündeki "favori" düğmesine basabilir ve istediğiniz zaman buraya dönebilirsiniz.

️ nakliye:

ABD: Ücretsiz kargo 1-5 iş günü içinde geldi

Avustralya: 6-12 iş günü içinde gelir

Dünyanın geri kalanı: 7-18 iş günü içinde gelir

İade ve değişim:

14-gün, alıcı iade nakliye masrafları sorumludur ve herhangi bir değer kaybı bir öğe orijinal durumda iade edilmez.

Bu öğe hakkında daha fazla bilgi edinin

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak

Puanınızı verin

Ücretsiz kargo
Tüm siparişler herhangi bir ülke
Hızlı ödeme
100% Güvenli ödeme
Hediye çeki
Indiriminizi kolayca alın
24/7 Destek
Hızlı Destek